Mustafa Gül Anaokulu

Vizyon: Mustafa Gül Anaokulu olarak vizyonumuz; Kendisini hayata hazırlayacak merak ve motivasyona sahip, bir ulusun değerlerini ve birikimlerini kavrayacak, her anlamda sorumluluk sahibi, farklı düşünen, hoşgörülü bireyler yetiştirmek için, gerekli donanımı sağlayıp, gelişen ve zamana ayak uyduran eğitimde mükemmelliği ilke edinen bir okul öncesi kurumu olmak.

Misyon: Mustafa Gül Anaokulu olarak misyonumuz; - Pırıl pırıl bir geleceğin mimarları olacak çocuklarımıza hak ettikleri sevgi, şefkat ve kültürü kazandırarak çağdaş ve sağlam temellere sahip bir toplum oluşturmak, - Milli ve manevi değerlere sahip çıkan, aynı zamanda modern düşünebilen dengeli bireyler yetiştirmek, - Okul öncesi eğitimin önemini ve ciddiyetini hissederek çocuklarımızı okula hazırlamaktır.

Saatler: Başlayış:07.30-Bitiş:17.00
Isınma: Klima
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (532) 2256135

WEB - https://749159.meb.k12.tr

Adres - YEŞİL OVA MAH. YEŞİL SK. NO 6 BOZOVA / ŞANLIURFA

Adres - YEŞİL OVA MAH. YEŞİL SK. NO 6 BOZOVA / ŞANLIURFA

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe Merkezinde yer almakta olup, Şanlıurfa İline 38 km uzaklıktadır.